Rendezvények

A birtokközpontunk több, mint 1 hektáros egybefüggő területe tökéletes választás kisebbnagyobb rendezvények lebonyolítására. A három borkóstoló terem egyenként 20-30 fő beltéri és 20-60 fős teraszos ülőhelyet kínál, míg a Fűvészkertünkben akár 100 fős céges vagy családi rendezvények lebonyolítására is lehetőség nyílik. A nagy parkosított zöld felület és a rendelkezésre álló parkolókapacitás végett, jó idő esetén akár kétszáz fős kültéri rendezvény is megszervezhető.

Esküvő a Füvészkertben

2017-ben elkészült üvegházunkban és a körülötte kialakított rendezvény helyszínünkön a szőlősorok mellett, gyönyörű zöld környezetben valósulhat meg minden jegyespár nagy napja. Különböző stílusú és tematikájú esküvői szolgáltatásainkról, rendezvényeinkről érdeklődhetnek az info@hernyak.hu email címen, vagy a +36 30 274 8994-ös telefonszámon.

[unex_ce_button id="content_56gpt0d3r,column_content_faeaedyft" button_text_color="#8c66c3" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="TRANSPARENT" button_padding="15px 20px 15px 20px" button_border_width="2px" button_border_color="#8c66c3" button_border_radius="50px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#8c66c3" button_border_hover_color="TRANSPARENT" button_link="http://www.vineyardwedding.hu/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE[/ce_button]