Borvacsora a Walter Vendéglőben, Perbálon.

Hernyák László és Pók Tamás borászok, Ruprecht László kreatív chef társaságában

2012. október 25. 18:30 óra

Menü:

Fogadó bor : Hernyák CO2 és Pók Rosé
Hernyák Zöldveltelíni 2011

Hideg fogas körözött kaporhabbal és harcsa töpörtyűvel

Hernyák Sauvignon Blanc 2011

Parajos nyúlgerinc tört, csicsókás sütőtökkel

Hernyák Pinot Noir 2011

Rántott kacsamáj sült céklával, birsalma remuláddal

Pók Pajdos 2009

Konfitált császárhús pirított dióval, mangalica szűzzel, lencse raguval, borsos zeller lapcsánkával

Pók Nagy-Eged kékfrankos 2009

Egészben sült bélszín vargányás nudlival

Birsalmás madártej mandulás piskótával


Bemutatkoznak az új évjáratos ház borok
Walter fehér – Hernyák 2091 2011 és Walter vörös – Pók Négykezes 2010

Vegyes sajttál