Hernyák László és Pók Tamás borászok, Ruprecht László kreatív chef társaságában
2012. október 25. 18:30 óra
Menü:
Fogadó bor : Hernyák CO2 és Pók Rosé
Hernyák Zöldveltelíni 2011
Hideg fogas körözött kaporhabbal és harcsa töpörtyűvel
Hernyák Sauvignon Blanc 2011
Parajos nyúlgerinc tört, csicsókás sütőtökkel
Hernyák Pinot Noir 2011
Rántott kacsamáj sült céklával, birsalma remuláddal
Pók Pajdos 2009
Konfitált császárhús pirított dióval, mangalica szűzzel, lencse raguval, borsos zeller lapcsánkával
Pók Nagy-Eged kékfrankos 2009
Egészben sült bélszín vargányás nudlival
Birsalmás madártej mandulás piskótával
Bemutatkoznak az új évjáratos ház borok
Walter fehér – Hernyák 2091 2011 és Walter vörös – Pók Négykezes 2010
Vegyes sajttál